انتخابات هیأت مدیره ی موسسه ی خیریه ی مرکز آموزشی ، درمانی امام علی ( ع ) کرمانشاه برگزار گردید

جلسه ی انتخاب اعضای هیأت مدیره موسسه ی خیریه ی مرکز آموزشی ، درمانی امام علی ( ع ) کرمانشاه ، در روز یک شنبه 1396/12/13 در محل این مرکز برگزار گردید .

متعاقب برگزاری جلسات توجیهی، آموزشی از سوی اداره ی امورخیرین معاونت اجتماعی دانشگاه به منظور تسهیل تشکیل موسسأت خیریه ی بیمارستانی در جوار بیمارستان ها و مراکز آموزشی ، درمانی  تابعه ی دانشگاه علوم پزشکی در سطح استان ، در نشستی با حضورمسئولین و جمعی از پرسنل مرکز آموزشی، درمانی امام علی ( ع ) ، برخی از اساتید عضو هیات علمی دانشگاه ، نمایندگان معاونت اجتماعی و جمعی از خیرین استان ، که در محل سالن اجتماعات این مرکز تشکیل گردید ، اعضای هیأت مدیره ی این مؤسسه انتخاب شدند.

در ابتدای این نشست دکتر یوسف رحمانی ، رئیس مرکز آموزشی ، درمانی امام علی ( ع ) با ابراز خوشنودی از برگزاری انتخابات  موسسه ی خیریه این  مرکز، آن را از مصادیق بارز و عینی حضور و مشارکت خیرین در تحقق اهداف نظام سلامت دانست.

در ادامه مهتاب سکوتی ، رئیس اداره ی امور خیرین معاونت اجتماعی  پس ازابلاغ پیام تبریک معاون اجتماعی دانشگاه به مناسبت تشکیل موسسه ی خیریه ی در این بیمارستان ، در سخنان کوتاهی به بیان اهداف ، ارکان، فرایند های قانونی اجرایی درتشکیل این مؤسسات و نحوه ی ارایه ی خدمت و فعالیت آن پرداخت .

گفتنی است در این انتخابات آقایان : دکتر بابک ایزدی ، دکتر علیرضا رای ، مرزبان حیدری ، حسین یوسفی و مهرداد رامبرزینی ، به ترتیب عهده دار مسئولیت های : ریاست هیأت مدیره ، نایب رئیس ، خزانه دار ، مدیرعامل و دبیر مؤسسه شدند.