دکتر مرادی در جشن روپوش سفید: همتای روپوش پزشکی ،سفیدی لباس احرام است

جشن روپوش سفید دانشجویان ورودی ۹۳ دانشکده داروسازی برگزار شد.
 رییس دانشگاه در این جشن با بیان اینکه کار ما موهبتی است که با هیچ‌چیز قابل مقایسه نیست گفت: به نظر من همتای روپوش پزشکی ،سفیدی لباس احرام است و ما برای نجات جان انسانها که جانشین خدا در زمین هستند کوشش می کنیم.
دکتر مرادی گفت: پوشیدن لباس روپوش سفید نعمت بزرگی است چراکه موجب اعتماد مردم می شود، به گونه ای که مردم خصوصی ترین مسایل زندگی را با شما در میان می گذارند.

وی اظهار داشت: مسولیت حرفه های پزشکی و‌داروسازی اهمیت ویژه دارد و لباس پزشکی هویت ماست پس باید قدر آن را بدانیم.

دکتر مرادی بیان کرد: کار ما کار تیمی است و ما در کنار هم و با حساسیت به کار بیمار و‌ با همراهی با سایر اعضای تیم برای سلامت مردم تلاش می کنیم.

رئیس دانشگاه به قابلیت بزرگ دانشکده داروسازی در زمینه مشارکت در کارهای تحقیقاتی اشاره کرد و گفت:این دانشکده از دانشکده های برتر ما در این زمینه است و‌ددانشجویان می توانند برای فعالیت پژوهشی در کنار اساتیدشان باشند.

وی از دانشجو‌یان خواست تا در زمینه های مختلف رشته خود مداومت در یاد گرفتن و‌یاد‌دادن به رده های پایین تر را در نظر داشته باشند و از دریای عظیم منابع الکترونیکی و کاغذی استفاده کرده و خود را روزآمد نگاه دارند.

دکتر مرادی گفت:ما باید به اخلاقیات و احترام و‌حفظ شئون انسانی، انتخاب بهترین برنامه درمان در بهترین زمان توجه کنیم.