ICU بیمارستان "طالقانی" کرمانشاه افتتاح شد

ICU دوم بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی استان، امروز(یازدهم خرداد) افتتاح شد.

دکتر محمودرضا مرادی رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در حاشیه افتتاح این بخش از بیمارستان طالقانی در گفت و گو با خبرنگار سرویس «اجتماعی» ایسنا منطقه کرمانشاه، گفت: این بخش در حقیقت بازسازی و استانداردسازی ICU قدیمی بیمارستان است.

وی افزود: برای بازسازی این بخش حدود 2.7 میلیارد تومان و برای تجهیز آن نیز حدود 1.2 میلیارد تومان هزینه شده است.

دکتر مرادی با اشاره به وجود یک ICU دیگر با 12 تخت در این بیمارستان، گفت: ICU سوم بیمارستان هم در دست بازسازی است که در صورت تامین نیروی انسانی ظرف سه ماه آینده به بهره برداری می رسد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: برای راه اندازی این ICU نیز 1.2 میلیارد تومان اعتبار صرف بازسازی شده و بخشی از تجهیزات آن نیز خریداری شده است.

دکتر مرادی افزود: با راه اندازی این بخش نیاز بیمارستان بطور کامل در بحث ICU مرتفع می شود.