اولین مرحله از آزمون های المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد.

به همت واحد المپیاد علمی مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه ، نخستین مرحله از آزمون های ورود به المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور ( حیطه استدلال بالینی ) به صورت شفاهی و بر اساس فرمت استاندارد المپیاد برگزار شد.

این آزمون 4 ساعته در روز سه شنبه مورخ 94/11/27در سالن مرکز مطالعات و توسعه دانشگاه، با هدف آشنایی اولیه دانشجویان با سوالات المپیاد و غربالگری اولیه دانشجویان حیطه استدلال بالینی ( بخش ماژور داخلی ) و انتخاب دانشجویان بخش جانبی المپیاد جهت ساخت نرم افزار و اپلیکیشن موبایل و فیلم کوتاه پزشکی انجام پذیرفت. در این آزمون سوالات استانداردی به صورت شفاهی و انفرادی توسط خانم دکتر انوری ، خانم دکتر شاهقلی و سرکار خانم کلهر در دو مرحله پرسیده شد و بر اساس پارامترهای فرمت المپیاد ، دانشجویان مورد سنجش قرار گرفتند. قابل ذکر است حضور با انگیزه و استقبال بیشتر دانشجویان در المپیاد علمی امسال کاملا مشهود است.آزمون سایر حیطه ها،  برگزاری کلاسها و کارگاه های آموزشی المپیاد در برنامه های بعدی این واحد قرار دارد.

دانشجویان در انتظار ورود به محل اختصاصی آزمون