اولین کارگاه آموزشی اساتید بالینی المپیاد علمی دانشجویی دانشگاه برگزار شد

واحد المپیاد علمی مرکز مطالعات وتوسعه آموزش پزشکی دانشگاه ، اولین کارگاه آموشی اساتید بالینی المپیاد علمی دانشجویی در 4حیطه ماژور داخلی، جراحی، زنان و اطفال را در روز پنج شنبه 26 فروردین ماه 95 برگزار کرد.

اولین کارگاه آموزشی مدرسین وطراحان سوال المپیاد علمی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در4 حیطه ماژور پزشکی،اطفال وزنان در روز پنج شنبه 26/01/95 در مرکز مهارت های بالینی مرحوم دکتر صادقی با حضور اساتید معرفی شده از سوی گروه های آموزشی مریوطه برگزار شد.هدف از تشکیل این کارگاه که به همت واحد المپیاد علمی مرکز مطالعات وتوسعه آموزش علوم پزشکی انجام پذیرفت ،آموزش عملی چگونگی تدریس کلاسهای آموزشی المپیاد و آشنایی با انواع مختلف فرصت سوالات المپیاد جهت سنجش صحیح دانشجویان برای شرکت درمرحله کشوری آن می باشد.

خانم دکتر نوشین شاه قلی و خانم دکتربیتا انوری به عنوان مدرسین این کارگاه، مطالب فرا گرفته شده در دوره های آموزشی برگزارشده بودرا به نحوه احسن به شرکت کنندگان انتقال دادند.کلاسهای آموزشی دانشجوان شرکت کننده در استدالال بالینی المپیاد ازهفته اول اردیبهشت ماه تاشهریور ماه سال جاری ادامه خواهد داشت.