برای دومین بار اساتید کشوری المپیاد علمی به کرمانشاه آمدند

دومین کارگاه حیطه فلسفه پزشکی المپیاد علمی دانشجویی با دعوت از خانم دکتر نجمه مقدس ( استاد مدعو از اصفهان ) چهارشنبه و پنج شنیه مورخ 13 و 14 مردادماه 95 در مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خانم کلهر ، کارشناس دفتر استعداد درخشان ، تیم اصلی سه نفره حیطه فلسفه پزشکی المپیاد علمی برای جمع بندی مطالب پایه ای این حیطه از آموزش بسیار عالی خانم دکتر مقدس بهره مند شدند. این تیم سه نفره به عنوان یکی از تیم های چهارگانه المپیاد علمی در مرحله کشوری المپیاد که در شهریور ماه سال جاری در تهران برگزار خواهد شد ، شرکت می کنند.