درخشش نمایندگان " کمیته توسعه آموزش در علوم پزشکی " دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سطح کشور

آقای روح الله حیدری و آقای امیرحسین تندرو ، دانشجویان استعداد درخشان و نمایندگان کمیته توسعه آموزش در علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان اعضای شورای مرکزی کمیته کشوری انتخاب شدند. ایشان پس از بررسی رزومه کاری خود و ارائه برنامه های پیشنهادی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه جهت اجرا در کمیته کشوری، موفق به کسب آراء قابل توجه جهت عضویت در شورای مرکزی دانشجویی توسعه آموزش در علوم پزشکی وزارت بهداشت شدند.
این انتخابات درخلال همایش کشوری آموزش پزشکی و جشنواره شهید مطهری با حضور تمامی نمایندگان کمیته های دانشجویی توسعه آموزش در علوم پزشکی سراسر کشور برگزار گردید. شایان ذکر است تیم دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این همایش حضور پر رنگ داشته و به ارائه مقاله به صورت سخنرانی ، همچنین مشاوره دانشجویی در زمینه المپیاد علمی در غرفه کلان منطقه آمایشی 3 و شرکت در کارگاههای متعدد آموزشی اقدام نمودند. گفتنی است رسالت کمیته های دانشجویی توسعه آموزش، شناسایی و کمک به حل مشکلات و موانع آموزشی و ارتقای سطح آموزش دانشگاههای علوم پزشکی می باشد.