آغاز ثبت نام کلاس های رایگان آموزشی المپیاد علمی

کلیه دانشجویان علاقه مند در مقاطع کارشناسی، ارشد، دکترای حرفه ای و تخصصی و دستیاران می توانند با ارسال مشخصات خود، از تاریخ 8 الی 25 آبان ماه در کلاس های رایگان آموزشی المپیاد علمی اقدام به ثبت نام نمایند.
ثبت نام با ارسال مشخصات و انتخاب حیطه به یکی از سه روش زیر امکان پذیر است:

1)مراجعه حضوری به دفتر استعداد درخشان( محوطه پشت بیمارستان طالقانی)

2) تماس با شماره 08338378101

3) ارسال مشخصات + حیطه انتخابی به ایمیل h.kalhor1990@gmail.com

مشخصات ارسالی:

نام ونام خانوادگی، نام پدر، رشته، مقطع، شماره دانشجویی، کدملی، موبایل، ایمیل، نام حیطه

حیطه های ششگانه المپیاد شامل حیطه تفکر علمی در علوم پایه، استدلال بالینی، آموزش پزشکی، مطالعات میان رشته ای سلامت(فلسفه پزشکی) ، کارآفرینی در بستر دانشگاه نسل سوم و مدیریت نظام سلامت است.

توجه: دانشجویان تحصیلات تکمیلی شامل، ارشد، Ph.D و دستیاری صرفا می توانند حیطه کار آفرینی را انتخاب نمایند. اما دانشجویان کارشناسی و دکترای حرفه ای امکان انتخاب یکی از شش حیطه را دارند.

شایان توجه است که برگزیدگان المپیاد می توانند از مزایای استعداد درخشان، استریت، بنیاد نخبگان و تحصیل همزمان در دو رشته و اختصاص گرنت پژوهشی و... بهره مند گردند.

منتظر افتخار آفرینی شما هستیم