دانشجویان المپیادی ، درمرحله کشوری تولید فیلم و نرم افزار پزشکی شرکت می کنند

در پی ادامه مسیرهشتمین المپیاد علمی دانشجویی و به همت واحد المپیاد علمی مرکز مطالعات و توسعه دانشگاه، تمهیدات لازم برای شرکت دانشجویان بخش جانبی حیطه های فلسفه پزشکی و استدلال بالینی ( ساخت فیلم و اپلیکیشن پزشکی ) فراهم آمد.

دانشجویان شرکت کننده به همت واحد المپیاد علمی مرکز مطالعات و توسعه دانشگاه در بخش جانبی المپیاد اقدام به ساخت فیلم در زمینه "طبی سازی" و تولید نرم افزار در زمینه " آموزش روش بالینی پزشکی" می کنند. به همین منظور ابتدا ریفرنس ها و اطلاعات مورد نیاز در اختیاردانشجویان قرار داده شد و سپس آنان از طریق آزمون غربالگری، مصاحبه و تحویل رزومه کاری هنری مورد بررسی قرار گرفتند. لازم به ذکر است نفرات برگزیده به عنوان تیم فیلم ساز و اپلیکشن ساز راهی کارگاه کشوری که در تاریخ 19 و 20 اسفند سال جاری در تهران برگزار خواهد شد، می شوند.