اخبار

برگزاری جلسه ویدئو کنفرانس با مسئولین بسته های آموزش مجازی در دانشگاههای کلان منطقه 3 در مرکز مطالعات و توسعه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ..

در مورخ 95/08/03 راس ساعت 12:30 جلسه ویدئو کنفرانسی در مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، با حضور مسئولین بسته های آموزشی مجازی کلان منطقه 3 برگزار گردید . در این جلسه ضمن بررسی کلی بسته  آموزش مجازی و نقطه نظرات مسئولین بسته ها در کلان منطقه توافق شد بحث قرار گیری  پاورپوینت های اساتید بر روی LMS  در جلسه آتی کلان منطقه برای کل دانشگاههای منطقه مورد بررسی قرار گیرد و  در جلسات بعدی چگونگی  تدوین آیین نامه مشترک آموزش مجازی برای  کلان منطقه مورد بحث و گفتگو  قرار گیرد .
۴ آبان ۱۳۹۵ ۱۰:۲۳