پیمایش دره به مسافت 18 کیلومتر از روستای کوری زاغه تا قلعه گاه توسط گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

برنامه بعدی گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه صعود به قله افتخارآمیز بازی دراز(سرپل ذهاب) به مناسبت گرامیداشت یادوخاطره شهدای عزیز عملیات بازی دراز ‌و هفته سلامت می باشد . شروع برنامه ساعت ۱۶(۴بعداز ظهر )روز پنج شنبه تاریخ ۱۳۹۸/۲/12 ساختمان شماره ۱(ستاد)با برنامه شب مانی در کوه می باشد و اینکه روز جمعه بازدید از آبشار پیران و گل گشتی از حوالی آن آبشار و منطقه ی ریجاب داریم. داوطلبین با مسؤلیت خویش جهت شرکت در برنامه می توانند در گروه ارتباطی نام خودرابه لیست متقاضیان اضافه نمایند.در ضمن داشتن کارت معتبر بیمه کوهنوردی الزامی می باشد.

با سلام

به استحضار می رساند برابر هماهنگی بعمل آمده برنامه گل گشت دامنه های شمال کوه پرآو در دستور کار گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی قرار گرفت وهشت نفرداوطلب به اسامی آقایان پردلی ،منتظریانی ،عسکری ، خزاعی ،کاکایی ،امجدیان ،حسین وخانم شهبازی بوسیله مینی بوس دانشگاه به رانندگی آقای ف صیدی بعد از اقامه نماز صبح جمعه تاریخ 1398/02/06 ساختمان ستاد دانشگاه را به سمت میان راهان ترک کردند و سپس به سمت روستای ملکانه و بدنبال آن روستای  کوری زاغه (از محروم ترین روستای های کرمانشاه) حرکت کردند.

از روستای کوری زاغه دره نوردی با شیب ملایم به مسافت 18 کیلومتر انجام شد و در نهایت برنامه در ساعت هفده همان روز در ستاد دانشگاه خاتمه یافت.