پاییز سال 1401

پاییز سال ۱۴۰۱ در تاریخ ۱۴۰۱/۷/۲۶
کمیته دانشجویی دانشکده پیراپزشکی جلسه‌ای با اعضای خود و مسئول edo دانشکده تشکیل داده که محور اصلی آن آشنایی

فایل پیوست پاییز سال ۱۴۰۱

در تاریخ ۱۴۰۱/۷/۵ از ساعت ۱۶ الی ۱۸ کمیته دانشجویی دانشکده داروسازی جلسه‌ای تحت عنوان معرفی کمیته به اعضای آن و مشورت در مورد فعالیت‌های هدف یکسال آینده کمیته پرداخته شد.

صورت_جلسه_کمیته_دانشکده_داروسازی_مهر_ماه صورت_جلسه_کمیته_دانشکده_داروسازی_مهر_ماه

اییز سال ۱۴۰۱ در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۶ از ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۴:۳۰ کمیته توسعه آموزش دانشکده داروسازی جلسه‌ای با محوریت بررسی شرایط تسویه تحصیلی و ارائه پیشنهاد در خصوص تسهیل این روند و همچنین تدوین برنامه عملیاتی برای اهداف مطرح شده در جلسه‌ی قبلی این کمیته در تاریخ ۱۴۰۱/۷/۵ پرداخته شد.

پاییز سال ۱۴۰۱ در تاریخ ۲۹/۷/۱۴۰۱ از ساعت ۱۱ تا ۱۲:۳۰ کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشکده پرستاری سنقر جلسه‌ای با محوریت آشنایی اعضا با کمیته و معرفی کمیته انجام گرفت.

پاییز سال ۱۴۰۱ در تاریخ ۱۴۰۱/۸/۱۱
کمیته توسعه آموزش دانشکده پیراپزشکی جلسه‌ای با حضور edo، اعضای کمیته و اعضای شورای مرکزی انجمن‌های علمی دانشکده برگزار گردید.
این جلسه‌ با محوریت دوره‌های توانمند‌سازی دانشجویان صورت گرفت.

جلسه  8/11

پاییز ۱۴۰۱ در تاریخ ۱۴۰۱/۸/۲۵ از ساعت ۱۱ الی ۱۲:۳۰ کمیته توسعه آموزش دانشکده پرستاری سنقر جلسه‌ای با محوریت اینکه وظایفی چون جمع‌آوری طرح‌های پژوهشی، طرح درس‌های دروس تئوری و... توسط اعضا تحویل مسئول آن در دانشکده شود.

پاییز سال ۱۴۰۱ در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۸ از ساعت ۱۱ الی ۱۲:۳۰ کمیته توسعه آموزش دانشکده پرستاری سنقر جلسه‌ای با محوریت بررسی فرم‌ تسویه حساب دانشجویی توسط اعضا پیگیری شد.
و همچنین بررسی کارگاه‌های مورد نیاز دانشجویان توسط کمیته ارزیابی شد.

8اذر 1401 .