زمستان سال 1401

زمستان سال ۱۴۰۱
در تاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۵ از ساعت ۱۱ الی۱۲:۳۰ کمیته توسعه آموزش دانشکده پرستاری سنقر جلسه‌ای با محوریت بررسی آموزش مجازی_حضوری و ایجاد یک تیم عملیاتی جهت تهیه فیلم‌های اموزشی و... انجام گرفت.

در تاریخ ۱۴۰۱/۱۱/۲۹ کمیته توسعه آموزش دانشکده توانبخشی
جلسه ای با حضور اعضای کمیته توسعه دانشکده توانبخشی به منظور معارفه و همچنین بررسی مسائل جمع آوری شده از دانشجویان تمامی ورودی ها به صورت مجازی به عمل آمد؛ اعضا مسائل و دغدغه های دیگری را نیز مورد بحث و بررسی قرار دادند، همچنین راهکارهای پیشنهادی برای حل مسائل بررسی شد و در نهایت لیست مسائل و دغدغه ها مورد ویرایش قرار گرفت.

زمستان سال ۱۴۰۱
در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۱ کمیته توسعه آموزش دانشکده توانبخشی  جلسه‌ای با محوریت بررسی  تغییر یکی از اعضای کمیته، جلسه ی دیگری به منظور معارفه ی مجدد و بررسی فهرست جمع آوری شده ی مذکور و همچنین نظرخواهی از عضو جدید انجام شد و لیست بار دیگر مورد بازبینی و ویرایش قرار گرفت و تکمیل تر شد.

در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۱۴ از ساعت ۱۶ الی ۱۷
کمیته توسعه آموزش دانشکده داروسازی جلسه‌ای با محوریت بررسی پیشرفت برنامه عملیاتی این دانشکده پرداخته شد.

زمستان سال ۱۴۰۱
در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۲ از ساعت ۱۱ الی ۱۲:۳۰ کمیته توسعه آموزش دانشکده پرستاری سنقر جلسه‌ای با محوریت نیازسنجی از دانشجویان توسط هر کدام از اعضای کمیته برای ترم آینده سال تحصیلی جاری و پیگیری فعالیت‌های انجام نشده توسط اعضا صورت گرفت.