بهار سال 1402

بهار سال ۱۴۰۲
در تاریخ ۱۴۰۲/۱/۲۹ از ساعت ۱۱۲ الی ۱۴ کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشکده داروسازی جلسه‌ای با محوریت بررسی پیشرفت برنامه عملیاتی پرداخته شد.

صورت جلسه کمیته داروسازی فروردین

بهار سال ۱۴۰۲
در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۵ از ساعت ۱۱ تا ۱۲:۳۰ کمیته دانشجویی توسعه آموزش پرستاری سنقر جلسه‌ای با محوریت بررسی و تعیین وضعیت امتحانات درسی بزرگسالان و سالمندان، بررسی فرم‌ ارزشیابی اساتید که مقرر گردید قبل از امتحانات به صورت حضوری در اختیار دانشجویان باشد.

جلسه

بهار سال ۱۴۰۲
در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۲۳ توسط کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشکده پرستاری سنقر جلسه‌ای توجیهی دانشجویان برای عضویت در کمیته استعداد درخشان واحد edo برگزار گردید.

🔸جلسه توجیحی نحوه عضویت در کمیته استعداد درخشان واحد EDO ویژه دانشجویان ترم اول برگزار شد

✅  در این جلسه که با توجه به نزدیک شدن فصل امتحانات و ایجاد انگیزه مطالعاتی در دانشجویان ترم اول رشته پرستاری برگزار شد فائزه عباسی نماینده دبیر کمیته توضیحاتی در خصوص مرکز استعداد درخشان دانشکده، اهداف، شرایط و نحوه عضویت دانشجویان ارائه داد

🔸گفتنی است در این جلسه که حدیث آذری عضو هئیت علمی و دبیر کمیته استعداد درخشان دانشکده سنقر و دانشجویان ترم اول رشته پرستاری حضور داشتند مصوب شد که در کمیته استعداد درخشان علاوه بر عضو گیری در زمینه علمی، از دانشجویان نخبه در سایر زمینه‌‌های ورزشی، فرهنگی و ... عضو گیری به عمل می‌آورد

#دانشکده_پرستاری_سنقر
✔️شنبه_۲۳ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲

بهار سال ۱۴۰۲
در تاریخ ۱۴۰۲/۳/۷ کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشکده پرستاری سنقر سلسله کارگاه‌های مرتبط با " فاینال پرستاری" برگزار گردید

لازم به ذکر است این کارگاه با همکاری انجمن علمی دانشکده پرستاری سنقر و کلیایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد.

بهار سال ۱۴۰۲
در تاریخ ۱۴۰۲/۳/۱۰ از ساعت ۱۱ الی ۱۲:۳۰ کمیته دانشجویی توسعه آموزش پرستاری سنقر جلسه‌ای با محوریت بحث و تبادل نظر درمورد جلسه‌ای که دکتر کامبیز ورمیرا مدیر آموزش و دکتر پرستو عباسپور مدیر دانشجویی دانشگاه با دانشجویان داشتند پرداخته شد.

بهار سال ۱۴۰۲
در تاریخ ۱۴۰۲/۳/۱۶ کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشکده بهداشت جلسه‌ای با حضور رئیس محترم دانشکده، معاون اموزش، مدیر امور مالی، مدیر تحصیلات تکمیلی، کارشناس واحد IT ، کارشناس ازمایشگاه و اعضای کمیته دانشجویی درمورد تدوین و بررسی برنامه عملیاتی دانشکده برگزار گردید.

در تاریخ ۱۴۰۲/۳/۲۴ کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشکده توانبخشی
جلسه‌ای، با حضور سرکار خانم دکتر رضایی، رییس محترم دانشکده توانبخشی، جناب آقای دکتر شیانی، معاونت محترم آموزشی دانشکده و مسئول EDO، سرکار خانم دکتر جوینی، مدیریت محترم امور فرهنگی دانشجویی دانشکده عضو کارگروه، سرکار خانم دکتر فاطمه سیاحی، از اعضا محترم هیئت علمی گروه آموزشی گفتار درمانی و عضو کارگروه و شیلان رستمی، دبیر کمیته توسعه آموزش دانشکده توانبخشی و نماینده کمیته دانشجویی EDO برگزار شد. (جلسه EDO با حضور کلیه اعضای کارگروه های EDO دانشکده اعم از کمیته برنامه ریزی درسی، ارزشیابی اساتید، ارزشیابی دانشجویان، پژوهش در آموزش و توانمند سازی اساتید  و نماینده کمیته دانشجویی EDO تشکیل شد.

توضیح کامل جلسه:
 در ابتدای جلسه روند اجرا یا عدم اجرای مصوبات کارگروه جلسه قبلی مورد پیگیری قرار گرفت که به شرح زیر می باشد:
قرار شد از اینجانب (نماینده کمیته دانشجویی شیلان رستمی) برای شرکت در جلسات دعوت گردد و ایشان در تمامی جلسات حضور داشته باشند؛ همچنین قرار شد که خانم رستمی زمان انتخابات بعدی این کارگروه را اعلام نمایند.
با پیشنهاد نماینده کمیته دانشجویی جهت برگزاری کارگاه رفرنس نویسی و مقاله نویسی در دانشکده موافقت گردید.
همچنین در این جلسه، جلسه توانمندسازی با حضور کلیه اعضای این کارگروه تشکیل شد. در ابتدای جلسه خانم دکتر قدسیه جوینی در خصوص اقدامات صورت گرفته توسط این کارگروه طی 2 ماه گذشته مطالبی را بدین شرح ارائه دادند: جهت توانمندسازی کارکنان نمایشگاه کتاب برگزار گردید و چون همکاران اکثراً مادران جوان هستند، کتاب های مخصوص کودک نیز در این نمایشگاه قرار داده شد. بر اساس نیازسنجی از دانشجویان عناوین کارگاه های مورد نیاز به شرح ذیل اعلام می گردد: 1-کارگاه مدیریت استرس 2-کارگاه احیاء قلبی _ ریوی پایه 3-وبینار نامه نگاری آکادمیک 4-کارگاه 2 روزه آشنایی با تفسیر آزمایشگاه های پاتوبیولوژی 5-کارگاه ارزشیابی اسکلتی _عضلاتی 6-کارگاه سرچ مقدماتی:
با پیشنهاد ایشان برای تشکیل کانال در فضای مجازی و همچنین اطلاع رسانی در سایت دانشکده موافقت گردید.
در خصوص زمان برگزاری کارگاه های مجازی یا حضوری با پیشنهاد دکتر جوینی مبنی بر برگزاری در هفته آخر شهریور ماه موافقت شد که زمان پیگیری آن تا پیش از شروع نیمسال اول 1402-1403 می باشد.
جلسه کارگروه پژوهش در آموزش این دانشکده با حضور کلیه اعضای کارگروه تشکیل و  مصوبات جلسه به شرح ذیل اعلام می گردد:
مقایسه خود ارزشیابی اساتید دندانپزشکی با دانشجویان به  عنوان پایان نامه بررسی گردد و ارزشیابی از  اساتید و دانشجویان نیز در این خصوص گرفته شود.
جلسه EDO با حضور کلیه اعضای کارگروه های EDO دانشکده اعم از کمیته برنامه ریزی درسی، ارزشیابی اساتید، ارزشیابی دانشجویان، پژوهش در آموزش و توانمند سازی اساتید  و نماینده کمیته دانشجویی EDO مصوبات جلسه به شرح ذیل اعلام می گردد:
با پیشنهاد فراهم نمودن زمینه برای آموزش  اساتید و دانشجویان در حیطه زبان انگلیسی موافقت گردید.
مصوب شد که دانشجویانی که در کارگاه ها شرکت نموده اند و نیز دانشجویانی که در زبان انگلیسی تبحر خاصی دارند شناسایی گردند. همچنین پیشنهاد شد که در انجمن های  دانشجویی دانشکده پیگیری برگزاری دوره های زبان تخصصی باشند.
جلسه کارگروه ارزشیابی با حضور کلیه اعضای کارگروه  این دانشکده تشکیل و مصوبات جلسه به شرح ذیل اعلام می گردد:
مقرر گردید در خصوص اهمیت تکمیل فرم ها  نظرسنجی دانشجویان از اساتید توضیحات لازم به دانشجویان جهت چگونگی انجام ارزشیابی و اطمینان از محرمانه بودن آن داده شده است.
قرار شد زمان اعلام شده برای ارزشیابی دانشجو از استاد از طریق سایت و کانال دانشکده اطلاع رسانی شود.
مصوب گردید که در جلسات آینده در خصوص انواع ارزشیابی های مناسب این دانشکده مطالبی به بحث و بررسی گذاشته شود.
جهت آموزشی عملی اعضای هیأت علمی برای آنالیز کیفی سوالات آزمون، تا قبل از پایان ترم جلسه ای توسط دکتر شیانی ارائه گردید.

تابستان ۱۴۰۲
در تاریخ ۱۴۰۲/۴/۶ از ساعت ۱۱ الی ۱۲:۳۰
کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشکده پرستاری سنقر جلسه‌ای با محور اطلاع‌رسانی مواردی که در کمیته مروزی مصوب شده است به اطلاع اعضا رسید.
و همچنین آیین نامه‌ای برای ارزشیابی کارورزی و کارآموزی‌ها تدوین گردید.

تابستان ۱۴۰۲
در تاریخ ۱۴۰۲/۴/۲۷ از ساعت ۱۱ الی ۱۲:۱۵ کمیته دانشجویی توسعه آموزش  دانشکده توانبخشی جلسه‌ای به منظور مقایسه خودارزشیابی اساتید دندانپزشکی با دانشجویان به عنوان پایان‌نامه برگزار گردید.