تابستان سال 1402

در تاریخ ۱۴۰۲/۴/۶ از ساعت ۱۱ الی ۱۲:۳۰
کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشکده پرستاری سنقر جلسه‌ای با محور اطلاع‌رسانی مواردی که در کمیته مروزی مصوب شده است به اطلاع اعضا رسید.
و همچنین آیین نامه‌ای برای ارزشیابی کارورزی و کارآموزی‌ها تدوین گردید.

تابستان ۱۴۰۲
در تاریخ ۱۴۰۲/۴/۲۷ از ساعت ۱۱ الی ۱۲:۱۵ کمیته دانشجویی توسعه آموزش  دانشکده توانبخشی جلسه‌ای به منظور مقایسه خودارزشیابی اساتید دندانپزشکی با دانشجویان به عنوان پایان‌نامه برگزار گردید.

تابستان ۱۴۰۲
در تاریخ ۱۴۰۲/۵/۱ از ساعت ۱۱ الی ۱۲:۱۵ کمیته دانشجویی توسعه آموزش  دانشکده توانبخشی جلسه‌ای با موارد آموزشی با حضور اعضای شورا برگزار گردید.

توضیح کامل:
جلسه ی شورای آموزشی، با حضور سرکار خانم دکتر رضایی، رییس محترم دانشکده توانبخشی، جناب آقای دکتر شیانی، معاونت محترم آموزشی دانشکده، سرکار خانم دکتر جوینی، مدیریت محترم امور فرهنگی دانشجویی دانشکده، جناب آقای دکتر شمسی، مدیر گروه محترم گروه آموزشی فیزیوتراپی و شیلان رستمی، دبیر کمیته توسعه آموزش دانشکده توانبخشی برگزار شد.
در این جلسه مساله ی تقلب و عدم حضور دانشجویان در امتحانات نیمسال دوم 1401-1402 و همچنین عدم همکاری این دانشجویان با مراقبان امتحانات و مساله ی تعطیل کردن بیش از حد کلاس های درس توسط دانشجویان مطرح شد. در نهایت نتیجه بر این شد که در ابتدای سال تحصیلی جدید، از دانشجویان مورد نظر تهعد کتبی گرفته شود و در صورت تکرار حتی یک رفتار ناشایست به کمیته ی انضباطی انتقال داده شود.
یکی از دانشجویان فیزیوتراپی ورودی 1401، نظر به اینکه در آزمون بافت شناسی غیبت داشته اند و با توجه به بستری بودن مادر ایشان در بیمارستان و درخواست نامبرده به دلیل اینکه فرزند جانباز می باشند، جهت بررسی و مساعدت به ستاد شاهد و ایثارگران دانشگاه ارجاع گردید.
با توجه به نیاز دانشکده به وجود یک کلینیک آموزش دیگر برای کارآموزی و کارورزی دانشجویان، مقرر شد با خانم ثریا صالحی ذهابی، مدیر محترم مرکز توانبخشی روزانه، قرارداد و تفاهم نامه فی مابین منعقد گردید تا دانشجویان فیزیوتراپی، کاردرمانی و گفتاردرمانی بتوانند در آن محل مورد آموزش قرار گیرند.
با درخواست مهمانی یکی از از دانشجویان ورودی 1401 به یکی از دانشگاه های تهران موافقت گردید.
قرار شد جهت تعیین تکلیف وضعیت انتقالی همکاران ایلامی خانم دکتر عباسی و آقای دکتر بزرگمهر، ریاست محترم دانشکده از طریق معاونت محترم پشتیبانی و توسعه مدیریت و منابع دانشگاه پیگیری نمایند.

در تاریخ ۱۴۰۲/۵/۶ کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشکده پرستاری‌مامایی کرمانشاه جلسه‌ای به منظور بررسی عملکرد کمیته دانشجویی از تاریخ ۱۴۰۲/۳/۷ تا ۱۴۰۲/۵/۶ برگزار گردید.